Söndag 31.1.2016 - Western

7,2 km. 1:39 med Christina på Gondor, Sylvia på Neeltje och Eva på Aberdeen.

Dagens plan var att kolla läget borta vid järnvägen. Jag var nästan klar när Cristina kom så jag väntade in henne och så red vi ut tillsammans. Oliver var lite avslagen och inte alls lika framåt som igår trots att Gondor var med. 
När vi kom bort mot järnvägsstigen så kom Neeltje och Aberdeen ikapp oss så vi slog följe allihopa. När tjejerna kom blev det fart på både Gondor och Oliver. Tror Neeltje trissar upp Oliver lite.

Det var vatten/is i diket men det gick bra att komma över. Där var underlaget bra också så vi travade den vanliga sträckan. Gondor började hoppa och Oliver likaså. Jag låg sist och han var som att rida en bomb. Jag tog täten istället och då gick det bättre. Travade grusstumpen och red upp till järnvägen.

Ganska hårt grus men vi travade ändå upp till lingonstigen, tog ner där och samma sväng över kalhygget som igår. Travade lite längs utåkersstigen och tog Cosmos stig och sedan bort till Olivers där vi travade en del sträckor. Olivers stig var också superkul tyckte Oliver och lade på ett par hyfsade kickar. Hem via stohagen.

Som sagt lite trög från början men full fart när tjejerna dök upp. Inget jobb idag heller men nu var han svettig när vi kom tillbaks. Tyckte vi fick till en bra varierad tur.

(:-D)>

ElinsOliver.blogg.se

Olivers riddagbok

RSS 2.0