Torsdag 30.3.2017 - Skogsrunda

Tog med Ville som handhäst, red barbacka och blev 5,3 km på 53 min. 6 km/h måste vara rekord med ena hästen på sidan av. Gjorde som Micke och lät Oliver välja väg, blev direkt ner på dragrace-banan och vi tog trav ganska omgående. Han la i sin överväxel och jag lät honom köra på. Körde på med skrittpauser emellan genom kurvan och till skogsdungen, Vilmer tog galopp när han tyckte det gick för fort. Även Oliver tog några galopsteg här och där. Sista biten ut mot grusvägen kände jag mig lite tuff så la till an galoppskänkel och vi galopperade en lång bit. Gick skitbra och grabbarna höll sig på bra avstånd ifrån varann :)  Noterade att Vilmer tog vänster galopp och han var då på vår högra sida. Sen tyckte båda att dom var klara men jag ville en bit till och vi tog lilla svängen genom bortre skogsdungen. Tog lite trav bortåt vissa sträckor och även hemåt när vi kommit ut ur skogen igen. När vi kom på rakan tyckte jag att vi skulle galoppera, Vilmer visade dock tydligen att nu fick det vara nog! Trav var okej men när jag drev på till galopp på Oliver så saktade han av :P  
En otroligt rolig runda och jag är förvånad över hur jäkla bra det funkar med killarna här. Oliver är på kanonhumör och Vilmer är lugn och fin. 
 
/Elin 
 
Desto ljusare ju högre hastighet, ganska mörkt i skogen och där gick det fasiken inte fort med två gräs- och grenätande ponnier!
 
 
Syns tydligt vart Oliver rullat sig i hagen :) 
 
 
 
 

ElinsOliver.blogg.se

Olivers riddagbok

RSS 2.0