Onsdag 29.11.2017 - Grusvägen

Regn idag med men idag hade jag inget val, tog grusvägen fram och tillbaka med Vilmer som handhäst. Oliver var pigg och vaken i stallet och gick på i bra tempo redan från stallplanen. När vi kom ut vid åkern syntes det en grön lampa långt där ute, gissar att de satt igång åteln vid asfaltsvändplanen. Båda killarna reagerade och töntade sig och skulle inte gå framåt först. När vi kom ut på rakan sen så gick det bättre och vi hann med tre lite längre (för o vara Oliver) travsträckor. Fick övertala honom lite men han var inte så jättesvår som i vanlig fall. De gick på i bra tempo hela rundan, tog några till travsträckor och på hemvägen var det på Olivers initiativ. 
Oliver var verkligen glad och framåt, det var nästan synd att vi hade Vilmer med oss så jag inte kunde dra på i högre tempo eller jobba honom mer. 
Provade Ghost-sadeln på honom idag, tyckte nog att jag la den lite för långt fram. Kändes som att jag nästan satt på bogarna men han var ju toknöjd hela rundan så så farligt kan det inte ha varit ändå. Ändrade om stödet i bak när jag kom tillbaka till stallet, ska höja den i fram lite också så blir det nog väldigt bra :) 
 
/Elin 
 
 

ElinsOliver.blogg.se

Olivers riddagbok

RSS 2.0