Söndag 31.5.2020 - Ridleden

Oliver betade i 90 minuter idag och medans han gjorde det gick jag och Lipton till stigen mot ridleden och röjde upp den. Sen när Kelly hörde av sig och inte kunde rida idag åkte jag tillbaka till stallet och fick med mig Eveline och Savannah och provred den :) 
70 min och 5,5 km, red inte upp mot Bergafjärden utan bara ner till Skedlovägen och upp igen. Oliver var pigg från början, gick på jättefint hela tiden. Red i westernsadeln och jag upplevde förra gången också att han verkligen trivs i den, är bara jag som ska lära mig rida ordentligt i den. Blev i princip bara skritt idag med några kortare travsträckor och sen en kort galopp på hemvägen. Red på hacket så jobbade honom inget. 
Väldigt trevlig ridtur och kul att se Oliver så pigg pch glad, men det gör ju att jag funderar på om dressyrsadeln kanske inte ligger riktigt bra längre. Får prova lite fram och tillbaka närmsta veckan. 
Mätte honom när vi kom tillbaka och han väger nu 372 kg på band, så lågt har han nog aldrig varit och nu är han för smal. Men pratade med Pernilla idag och vi kör betessläpp på fredag så det ordnar nog upp sig rätt snart. 
 
/Elin 
 
 

ElinsOliver.blogg.se

Olivers riddagbok

RSS 2.0