Lördag 29.4.2023 - Tömkörning

Började med att känna genom ryggen. Gjorde ryggövningen som ökar rörligheten i kotorna men där man då också känner hur rörligheten är. Från hans vänstra sida var det dålig rörlighet i princip hela vägen men ganska stumt upp mot rumpan som vanligt. Från hans högra helstumt och noll rörlighet på mitten av ryggen, han blev dessutom lite småirriterad på mig och försökte gå undan. Gjorde sen "krumma rygg"-övningen och även den försökte han komma undan. Gjorde den övningen med fingrarna mot ryggmusklerna hela vägen på båda sidor och sen rörelseövningen igen, även SI-leden fler gånger. Tyckte möjligtvis att jag några ggr fick rörlighet från höger när han samarbetade och slappnade av men som att han höll emot vissa ggr. SI-leden gick mycket bättre på slutet än första gången. Tuggade en hel del under tiden så nånting släppte nog iaf. 
Efter det tog vi en tömkörningsrunda, tempo 4,3 så även om han är lite risig i kroppen så är huvet helt och hållet med. Tror jag skrivit det några ggr tidigare också att viljan finns där men kroppen stoppar. 3,8 km på 55 min blev det. 
Denna vecka får det bli avsutten motion, rycker i alla trådar jag kommer på nu för att hitta equiterapeut som kan komma ut eller som vi kan åka till. Ska se om Julia kan komma ut också och göra så mycket hon kan och får. 
Film från tömkörningen: Film
 
/Elin 
 
 
 

ElinsOliver.blogg.se

Olivers riddagbok

RSS 2.0